zaterdag, 02 oktober 2010

Pepinóóó en Pepíííno

Gelukkige verjaardag Pepinette. (Een klein beetje te laat)

En toen viel 'mijne frang'... (Ook een klein beetje te laat)

Dat schreef onze redactie deze morgen, dat vraagt dus om een kleine verklaring:

Totdat onze Bo-Lowie zich aan deze wereld wilde tonen, mocht niemand zijn naam kennen. De grootouders moesten het dan doen met een nepnaam, ons engeltje werd steevast Pluto genoemd.

Pepino.jpg

 

 

Onze redactie kreeg dat niet over de lippen en zocht naar een alternatief en we vonden onze inspiratiemosterd in de aangrijpende film ‘Les choristes’ met ‘Pepino’ in een hoofdrol.

Klik op de foto voor een korte trailer of geef volgende URL in: http://www.youtube.com/watch?v=QVtJgU6WTj8.

 

Echt waar, we wilden na die ontroerende film naar de kabouterblogkoning bellen http://pepino.skynetblogs.be, maar het is er niet van gekomen.

 

Ons creatief koppel koos dus voor Bo-Lowie. We waren direct verkocht. Onze kabouter was al van bij zijn geboorte 52 cm, en woog al 3,600 kilo en was al vanaf de geboorte het kabouterzijn ontgroeid. Omdat we de klemtoon van die vrolijke blogger altijd op de tweede lettergreep hebben gelegd, en dat van onze preluminaire kleine op de laatste lettergreep, hebben we niet meer aan onze vriend gedacht.

We vergaten dus Pepino tot we nu van MizzD vernemen dat Pepinette verjaart. Verdorie, dat is het kaboutervrouwtje van ... !

Gelukkige verjaardag Mevrouw Pepinette.

20:43 Gepost door Joris Luyten | Commentaren (2)

Commentaren

Gidsjoris goede middag,

namens Pepinette hartelijk dank voor de gelukwensen en alvast drie flinke zoenen ! En bibi dankt u natuurlijk voor de prachtige bijdrage en ik ben wat wijzer geworden . Ik kende de film niet ! Dat weten we weeral . De linken werken weer niet, maar gelukkig had ik dat gisteren al bekeken !!
Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | maandag, 04 oktober 2010

Reageren op dit commentaar

Haha...ik vind Pepino ook leuker dan Pluto hoor..da's een hónd!
Maar Bo-Lowie is ook wel erg origineel! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 05 oktober 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.